Tankene er der alikevel..

Hele ettermiddagen og kvelden har jeg vært hos Serina. Vi har snakket mye Drill, kostyme til konkuransen, hår til konkuransen, hverdagslige ting og tanker. Det er herlig å vere med hun, vi har gått i samme klasse i 10 år, og jeg vil si vi kjenner hverandre på godt og vondt.

Jeg er sliten, men fornøyd. Jeg gikk på besøk, jeg koste meg til og med litt. Jeg har det ikke bedre, tankene er like sterke, men det føles deilig å leve litt igjen. Gruer meg til nattet.. La den være god mot meg!! Jeg trenger det om jeg skal orke å stå på slalom i hele morgen.

Håper alle (som ikke sover enda) får en god natt!

6 kommentarer om “Tankene er der alikevel..

  1. Dette liker jeg, snuppa! Er bra du klarer og se frem til konkuransen med og snakke om kostymer, hår og alt det der. Det er virkelig noe jeg unner deg. Bra du klarte og kose deg, og håper natten var snill og god med deg! ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..