Posttraumatisk stressyndrom?

Jeg snakket med en lege i Haugesund som hadde spesialisert seg på traumer og ettervirkningen av de. Hun mener at depresjonen min mest sansynlig er her pga påkjørselen som jeg var med i for tre år siden.

Jeg har mye flash back fra selve ulykken, jeg drømmer om den, og kan bryte helt sammen om jeg opplever noe som ligner. Jeg tenker på den hver dag, noe som ikke er så rart, siden jeg tross alt har vondt hele tiden.

De har ikke fokusert så mye på dette på Stord. Jeg har selv trodd at det hadde litt å gjøre med hvordan jeg har det, men ikke at det var hele grunnen. Nå er jeg usikker, usikker på hva som er rett å galt. De blir snakt om posttraumatisk stressyndrom, men jeg vet ikke.

10 kommentarer om “Posttraumatisk stressyndrom?

 1. utrolig fin blogg,stå på videre med denne bloggingen så kommer du nok langt.
  Bildene dine er også utrolig fine,og designet er også utrolig fint.
  Ønsker deg et fint år i 2013 ! ❤
  Koselig om du hadde tatt en tur innom min blogg ❤

  Liker

 2. Huff, ikke lett å slite med slikt. Håper du finner ut av det og kommer deg ut av det snart. :/ Vet hvordan det er å slite med psyken, men siden jeg har Asperger syndrom er dette noe jeg må leve med resten av livet. Skal til psykolog for første gang i januar, så er spent på om dette vil hjelpe mot alle bekymringene mine. :/ Men nå virker det som om du sliter mer enn meg, da. I hvert fall ut ifra det lille jeg har lest her inne. Du får i hvert fall ha masse lykke til!

  Liker

 3. Det høres ut som PTSD, med tanke på flachback osv. selv har jeg diagnosen ptsd. håper du da får god hjelp for den, vet at medisinering mot ptsd ikke funker. men samtalebehandling og evt eksponerings terapi.
  Masse lykke til ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..