Nye medisiner

Skal begynne på nye medisiner, zoloft. De har gitt opp fluoxetinen, etter over et halvt år!

Jeg er redd for bivirkninger, spesielt økt apetitt. Kunne også få kreft, og hjerteinfarkt +++ men det var utrolig skjeldent. Er uansett skummelt når jeg ikke aner hva jeg går til. Noen får bivirkninger, andre ikke.

Litt morsomt å lese at det er vanlig å bli deprimert av den, siden det er det jeg har den mot.

Noen andre som har erfaringer med zoloft?

8 kommentarer om “Nye medisiner

 1. Er vanlig med anti-depressiva at man blir mer deprimert i begynnelen, men ettersom kroppen blir vant til den går det over. Jeg går på zoloft, og for meg har det hatt den virkingen at jeg i begynnelsen mista appetiten og gikk ned endel. Det er selvfølgelig inviduelt, kan jo gå begge veier, det som er litt skummelt.

  Liker

 2. Jeg har gått på zoloft fra jeg var ca 13år til 16år. Jeg hadde ingen effekt av den, den tok ikke vekk litt av depresjonen, men det var nok fordi depresjonen ikke var depresjon men ptsd.og den er det utrolig få medisiner som hjelper mot.
  Jeg fikk ikke økt appetit av den heller det motsatte egentlig.

  Liker

 3. ❤ Jeg gikk også på Zoloft en god stund. Men den ble byttet til Fluoxetin for rundt en halvt års tid siden.. Lykke lykke til ! Masse gode tanker til deg!

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..