Snart

Skole idag gikk elendig. Jeg klarer meg ikke ute i livet. Jeg blir så dårlig av det. Merkelig hvordan jeg bare trekker meg tilbake, og tankene mine som blir enda sterkere.

Nå er det snart ny time, med psykolog og lege. Jeg vet ikke lenger hva jeg skal si, hva jeg vil.

7 kommentarer om “Snart

  1. Kjæreste Maria, du vil tilbake til hverdagen men du vet ikke hvordan du skal få det til. Du, gode, vakte, snille Maria må få riktig hjelp så du klarer det. Vær åpen med legen og psykologen idag, det er dei som er fagfolkene på dette området. Men som sagt,du vil bli frisk og få tilbake livet ditt og du må STÅ på forå klare det. Det er tøft men det går bra og du skal komme ut av dette som en sterkere jente med masse erfaringer. Du må bare ta imot hjelp fra de som er spesialister. Lykke til med timen idag og husk, dette klarer du. Kjempeglad i deg<3<3<3

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..