Livet på pause

Jeg føler livet mitt er på pause. Jeg orket ingen ting, vil ingen ting og ser ikke mening i å gjøre ting. Til i sommer holdt jeg ut, gikk på skole, og stengte tanker og følelser ute. Nå er jeg bare syk, nekter å gå på skole, nekter å bli innlagt, vil ikke vere hjemme.

Føler meg som et prosjekt som er gitt opp. Fordi jeg ikke lenger ser at ting kan bli bedre, fordi det eneste jeg klarer å fokusere på er døden. Lurer fælt på hva timen i morgen vil bringe. Jeg vet ikke engang selv hva jeg vil (joda, men de snakker vi ikke om her)

Sender varme tanker til alle som har taklet å ha det slik i flere år. Det er faktisk en ting som jeg beudrer, og som jeg ikke klarer selv.

3 kommentarer om “Livet på pause

 1. Søte Maria, du MÅ ikke gi opp. Du trenger hjelp og du må være villig til å ta imot hjelpen. Dette klarer du, du vet jeg men du må bestemme deg for at du vil det. Det er SÅ mange som heier på deg og som er så vanvittig glad ideg, du har en fantastisk familie og utrolig mange venner som er her for deg Maria og som støtter deg. Du må stole på de som vil hjelpe deg, de vet best hva som er best for deg, du er syk og klarer ikke å sortere tankene dine, MEN du SKAL bli frisk. Så vakre, snille Maria, STÅ på og ta imot all hjelp som du kan få.
  Masse lykke til med møtet i måren. Kjempeglad ideg Maria<3<3<3

  Liker

 2. Off=/ Ikke lett å ha det sånn. Men kansje det kan være lurt med en innleggelse, altså viss det har hjulpet før?
  Har vært igjennom noen sånne år og tro meg ting kan bli bedre, døden er ikke en utvei, selv om det ser ut som den eneste veien..
  Tenker på deg ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..