Kaos

Tankene er mange. Jeg vil ikke stå opp, selv om jula nå er over. Jeg trenger ikke bekymre meg for nyttårsaften, og heller ikke for romjulen. Alikevel er ting kjempe vanskelig, og jeg er veldig sliten.

I morgen er det skole igjen, noe jeg tviler på at jeg orker. Så skal jeg snakke med psykologen min, kanskje hun kan sortere litt tanker for meg, etter mange uker uten noen å snakke med.

Håper 2013 blir et fantastisk år for dere lesere! Selv klarer jeg ikke å tro det for min del, men kanskje kan jeg få hjelp som fungerer.

Godt nyttår!

2 kommentarer om “Kaos

  1. skriv en bok! Skriv i de tøffe, i de tunge og i de fine stundene av livet ditt! Da ser du livet ditt i fugleperspektiv, de tror jeg at kan gi deg mot og styrke til å endre livet ditt. TENK PÅ ALT SOM VENTER I FREMTIDEN!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..