Å mislykkest i noe du virkelig vil klare

Jeg savner Tryggheim. Jeg savner de folkene jeg møtte der, klassen min og lærerene. Hvorfor skulle det ende slik, at jeg fikk gå der i 1 UKE! At det jeg jobbet frem mot i hele 10.klasse gikk rett i vasken.

Jeg har så mange venner på facebook fra tiden jeg gikk der. Å se alt de kjekke de gjør, og hvor bra de har det, gjør meg vel bare mer lei. Jeg skulle jo vert der med dem, jeg skulle ikke tilbringe hele høsten innlagt.

De tre ukene jeg var innlagt i Stavanger prøvde jeg flere ganger å gå litt på Tryggheim, for å se hvordan det gikk. Det gikk vel egentlig ok, selv ommdet var utrolig vanskelig. Men fordi jeg var så langt nede kunne de ikke skrive meg ut, jeg kunne ikke bo på internat. Så jeg flyttet hjem, begynte på skole på Bømlo og tenkte at tiden som innlagt var over, noe den da ikke var..

2 kommentarer om “Å mislykkest i noe du virkelig vil klare

  1. Eg savner deg veldig Maria ❤ Savner å sova på rom med deg! Du må komma på besøk ein gong 🙂 ❤ ❤ Glad i deg ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..