Nyttårsaften inne på rommet mitt

Jeg ville bare rømme inn på rommet mitt med en gang besøket kom. Men jeg holdt ut, i en hel time. Nå er jeg kjempe sliten, og skulle ønske jeg bare kunne lagt meg ned. Jeg vil ikke inn i et nytt år i natt, jeg ser ikke poenget med det. Det blir jo bare nok et vanskelig år, hvorfor skulle nå jeg bli frisk i 2013?

Alle er så glade, alle skriver hvor bra 2012 har vært. Jeg er bare en outsider, en som ikke klarer å følge med strømmen, en som ikke har hatt det bra i 2012.

10 kommentarer om “Nyttårsaften inne på rommet mitt

  1. Kjære Maria, du blir frisk, tro meg. Det er så vondt å lese at du slit så masse med psyken, men det blir bedre. Du må bare ha tro på det vennen min<3<3<3 Jeg ønsker deg alt det beste, vakre, snille Maria jenta mi. Jeg er så glad i deg<3<3<3 gode Maria.

    Liker

  2. Godt nytt år Maria ❤ Du veit mitt nyttårsønske ❤ Håpar, ber og håpar at du neste nyttår strålar, syng, dansar og sit med gode minner fra 2013 ❤ Maria, eg elske deg jento mi. SØREN med da gamla…..Godt nytt år ❤

    Liker

  3. Det er nok ikke bare du som har hatt et vondt år, det er nok mange andre og, men som ikke tør og vise det. Du er ingen outsider! Du er tøffe, stå på!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..