Klarer jeg dette?

Jeg klarer ikke helt å se hvor lurt det er at jeg er hjemme. Ikke når jeg blir så mye verre av det. Ting ble ikke bedre av at jeg var innlagt, og jeg vil ikke tilbake. Men alt blir jo så ekstremt mye verre av å vere hjemme.. Når omtrent hver dag ender med spørsmålene: legevakt eller ikke? Tør vi ha deg hjemme en natt til? Klarer du å holde ut til 2 januar? Da vet jeg ikke lenger hva som er lurt.

Jeg vet enda ikke om jeg klarer det, selv om det ikke er så mange dager igjen. Nyttårsaften i morgen tviler jeg på jeg orker så mye av, selv om jeg skal feire med en av mine beste venniner. Det blir så mye folk og mat når vi er tre familier samlet..

7 kommentarer om “Klarer jeg dette?

 1. Må bare si at du har en utrolig fin blogg,fortsett som dette så kommer du nok langt!Jeg håper du har hatt en super jul og får et fantastisk nyttår!:)

  Liker

 2. Jeg kan bare si at jeg forstår deg ! Nyttår og jul har alltid vært forferdelig slitsomt for meg, og som spiseforstyrret selv vet jeg hvor vanskelig mat kan være.
  Ellers vil jeg bare si at jeg er veldig stolt av deg for at du deler din historie med så mange mennesker, og at du er så ærilg ! Det er virkelig ett stort steg ! 🙂
  Jeg håper noen har øynene åpne, ser deg, lytter og gir deg tid ! Du trenger noen å snakke med av og til, sånn som alle andre der ute også gjør ! 🙂
  Om du trenger noen å snakke med, eller har lyst å titte innom bloggen min, finner du meg her: sensurert.wordpress com (vet link til bloggen min skal stå der, men hender det henger litt på blogg.no) 🙂
  Masse lykke til, og mange gode tanker for i morgen ! ❤

  Liker

 3. Hei igjen Maria 🙂
  Imåro e da nyttår og eg håper du klare å nyta dagen samen med venner- familie. Godt nyttår. Tenke på deg kver dag ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..