Kan ikke jeg slippe morgendagen, hver så snill?

Jeg klarer ikke mer.. Nyttårsaften, kan ikke jeg bare få slippe den? Kan ikke jeg få sove i natt? Kan jeg ikke få et normalt liv?

Jeg vet at svaret er nei på de spørsmålene. Jeg tviler på det blir mye søvn, jeg gruer meg for mye til i morgen. Jeg kommer til å presse meg til å vere med på nyttårsaften, hvertfall litt. Og det normale livet, det har jeg gitt opp.

En kommentar om “Kan ikke jeg slippe morgendagen, hver så snill?

  1. Kjære, søte, vakre Maria <3<3<3 Du kommer til å få ett normalt liv, jeg bare vet det. Nå er det bare 1 dag igjenn av dette året, prøv om du klarer å slappe litt av idag. Det fortjener du, vennen min. Jeg heier og heier på deg hele tiden, du vil til slutt vinne denne kampen, du er sterkere enn du selv vet. Jeg ønsker deg masse, masse gode dager i det nye året. Jeg er så utrolig glad idag Maria og mitt høyeste nyttårs-ønske er at du snart blir frisk. Kjempegoe og varme klem til deg Maria fra meg <3<3<3

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..