Det var en gang

En gang for lenge siden var det en liten jente, den jenta var glad. Hun hadde vanlige problemer, som alle andre på sin alder. På grunn av at hun ikke hadde gått så mye i barnehage da hun var minde, var de første årene på skolen tøffe. Hun hadde ingen å leke med. Dette ordnet seg i 3/4 klasse. Da fikk hun gode venner, venner som hun fortsatt har den dag idag.

Hun var aldri bland de populere på skolen, og holdt seg litt i bakgrunnen. Jenta søkte mye tilflukt i bøker, bøker var snart hele livet hennes. Hun leste og lese, og i en alder av 9 år hadde hun lest de fleste barnebøkene på bibelioteket og begynt på Harry Potter. Dette ble en verden å flykte inn i når ting var vanskelig, og en verden å flykte inn i når ting var bra.

Da denne jenta kom i 8 klasse var ting ganske ustabilt. Hun skiftet mye venner, selv om hun gikk i den samme klassen. I januar dette året ble jenta overkjørt. Hun ble misforstått, mistet venner, mistet tilitt og hadde mye smerter. Verken leger eller venner trodde på henne. Dette forandret jenta, hun ble en annen person, hun måtte vokse opp.

Denne jenta er meg, meg før jeg ble psykisk syk.

2 kommentarer om “Det var en gang

  1. Kjæreste Maria, jenta mi, jeg er så glad i deg <3<3<3 Vi skal få tilbake den jenta som du en gang var, det vet jeg fordi du skal klare å kjempe deg frisk, vi skal støtte deg når du trenger oss, du må bare gi oss lov til det. Du er så utrolig sterk, sterkere og tøffere enn du aner. Du er den beste og vi ønsker deg alle alt det beste, goe, snille, vakre Maria <3<3<3

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..