Sårbar og forvirret

Jeg føler meg så veldig sårbar. Vær minste ubegåhagelige ting knekker meg helt ned, selv om det ikke angår meg. Jeg er så sliten at jeg vipper mellom å ringe legevakten eller vere hjemme. Jeg vil jo klare julen, jeg vil jo ikke ende opp i Haugesund – for da blir det total innestenging og nye behandlere.

Jeg vil leve jeg, men vær eneste gang jeg prøver synker jeg mer ned i mørket. Jeg vil bli frisk, samtidig som jeg er redd for hvordan livet mitt vil bli da. Og hvordan kan jeg takle noe jeg ikke har krefter igjen til å takle?

5 kommentarer om “Sårbar og forvirret

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..