Gruer meg til nyttårsaften

Angst, depresjon, spiseforstyrrelse og selvskading spiser meg opp. Jeg går rundt å gruer meg til alt jeg ikke vet hvordan blir, jeg har KUN vanskelige tanker. Alt er svart, svartere en noe jeg har vert inni før. Jeg gruer meg til å stå opp ver enste dag, jeg gruer meg til å legge meg og jeg gruer meg til å ta del i livet igjen.

Besøk, mat, venner og familie. De tingene som skal gjøre julen kjekk, de tingene som jeg alltid har likt med julen. Alle de tingene sliter meg ut nå. Gruer meg mer en jeg viste var mulig, til nyttårsaften. Alle forventer at jeg skal takle å vere med, ikke bare gå inn på rommet mitt å sitte der alene. Det er jo det jeg vil, sove bort resten av julen. Men jeg kan ikke, jeg må ikke skuffe de andre.

En ny dag er begynt, jeg vil egentlig bare gå å legge meg igjen.

2 kommentarer om “Gruer meg til nyttårsaften

  1. Jeg kjenner meg igjen, men jeg har vært så heldig at jeg har kunnet sove meg gjennom store deler av julen. Jeg har faktisk blitt anbefalt å sove meg gjennom alt untatt julaften og nyttårsaften, og det har jeg også gjort.
    Du må finne deg en måte å få tiden til å gå. F.eks sitte mye på pc, rydde i papirer, sitte med en skriveblogg og skrive hvordan du har det. Alt det er ting du kan gjøre i stuen med alle andre rundt deg, så du kan flykte inn i ting uten at de ser at du isolerer deg.
    Jeg ønsker deg lykke til, og hvis du vil snakke litt mer privat kan du bare sende meg en mail eller en melding her på bloggen. Jeg er mye innom fram til tirsdag.
    Lykke til ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..