CRPS = mye smerter

Foten min har det virkelig ikke bra for tiden. Smertene er ganske intense, og de er der hele tiden. Syden hjalp litt, akkurat når jeg var der. Men nå er ting like ille som de var før jeg reiste.

Skal nok en tur til Oslo snart, til en spesialist på CRPS. Eller han er hvertfall spesialist på smerter, og vet noe om sykdommen min. Jeg har opplevd så utrolig mange leger, smerteleger, helsearbeidere osv, som ikke vet hva sykdom jeg har en gang. De har aldri hørt om det, og jeg har mange ganger måttet forklart hvor vondt jeg har.

Flere ganger har jeg opplev å ikke bli trodd. Noe som har gjort at jeg ikke har klart å tro på det selv. Jeg har trodd at smerten bare satt inne i hodet mitt, selv etter jeg fikk diagnosen. Jeg sliter vel egentlig fortsatt en del med de tankene… Tanker om at jeg har lav smerteterskel, og at jeg ikke tåler noe. Tanker om at jeg kunne gjort noe for å gjøre ting bedre, og mest av alt, at smerten sitter inne i hodet mitt.

Smertene er reele, jeg vet jo det. Men det er vanskelig å tro, når verken jeg eller andre kan se at foten min til tider er så vond at jeg ikke kan gå.

2 kommentarer om “CRPS = mye smerter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..