Angst…

Angsten slipper ikke taket fra meg. Jeg går rundt og føler på den hele tiden. Når jeg legger meg for å sove er den ekstra sterk, så da blir det bare enda vanskeligere å få sove.

Første gang jeg opplevde angst ante jeg ikke hva det var for noe. Da fikk jeg ikke til å puste eller svelge, noe som var utrolig ekkelt. Det var vel i Mars en gang. Etter det ble det bare mer og mer, og jeg ble sykere og sykere (psykisk). Etter ca et halvt år gav det meste av angsten seg. Jeg hadde fortsatt noe, men det verste var borte.

Nå er alt tilbake igjen. Det startet den helgen jeg ble innlagt akutt i Haugesund.

6 kommentarer om “Angst…

 1. off håper det ordner seg, har hatt mye problemer selv:( Men du klarer det se lyst på det du klarer det:D
  Hadde vært kjekt om du ville tatt en tur innom min blogg, har spørsmålsrunde nå:D

  Liker

 2. Kjæreste Maria, håper at du snart får hjelp for både angsten og det psykiske. Det fortjener du <3<3<3, du gode, vakre Maria. Jeg ønsker dei alt det beste Maria, du er sterkere enn du aner så dette vil gå bra. Du må snakke om dette med dei i familien din eller dei venninnene som du føler for å snakke med. Det blir for tungt og vanskelig for deg å bære alt dette for deg selv. Jeg er så utrolig masse glad i deg Maria <3<3<3 Kan bare si at du må kjempe videre, du klarer det, vennen min<3

  Liker

 3. Kan jeg spørre hva du har angst for? Føler det er så mange (dessverre) som beskriver angsten som føl osv, men ikke for hva.. Jeg har selv angst for å gjøre feil og tør ikke gå på skolen og være med andre mennesker alltid.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..