Når jeg vil ende alt

8 dager til jeg får snakke med psykologen min. Hvordan det kan gå, det er jo veldig vanskelig å si.

Ja, jeg har en fantastisk familie som jeg elsker. De holder meg borte fra å ende alt, helt til ting er så vanskelig at jeg ikke tenker klart. Da klarer jeg ikke å tenke konsekvenser, jeg vil bare vekk. De har skjedd opptil flere ganger de siste dagene. Da blir ting så vanskelig at jeg ikke aner hvor jeg skal gjøre av meg, og alt jeg tenker på er at jeg vil dø.

Dagene er som dere sikkert forstår, veldig vanskelige. Alle dager er en utfordring, og jeg aner ikke hvor lenge jeg holder ut med dette. Jeg prøver alt jeg kan å klare desse 8 dagene. Det må bare gå, jeg må klare det.

9 kommentarer om “Når jeg vil ende alt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..