Kan jeg få hoppe over julen

Jeg føler meg helt tom. Julen som alltid har vert favoritt delen av året mitt, er nå bare en enorm prøvelse. Jeg sitter i kosedressen i sofaen, leser blogger, gruer meg til i kveld. Familiefeiring, julepakker og så mye mat.

Jeg har alltid elsket feiringene med familie, maten, pakkene. I år er det bare vanskelig, helst vil jeg ikke vere her mer. Men jeg kan ikke ødelegge julen for familien min, jeg må holde ut dagen. Egentlig bør jeg finne frem kjolen, strømpebukse, jakke og sminke. Men jeg har ikke energi til å begynne..

Kan jeg ikke bare få hoppe over julen i år, jeg vil ikke dette.

2 kommentarer om “Kan jeg få hoppe over julen

  1. Nei!
    Hopp heller i kjolen, så får eg ønsket mitt oppfyllt sånn halvegs 🙂
    Håpar kvelden blir øverraskande kjekk 🙂
    God Jul Maria

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..