Hvordan skal jeg holde ut?

Sitter på Facebook og blogg oppe hos bestemor og bestefar. Er veldig trøtt å sliten etter en lang dag. Fikk så mye fint til jul!! Rosa gitar, strikket ullteppe, lysegrønt retro kamera, nydelige venninepresanger + mye mer. Tusen takk alle sammen, dere er fantastiske<3
Nå orker jeg ikke mer. Har vel brukt alle krefter som eksisterte i kroppen min denne kvelden. Kunne ikke julen bare vert over nå? Jeg trenger å gå hjem, låse meg inne på romme, bli der til 2. Januar. Tankene mine tar helt overhånd, noe som er ekstremt slitsomt. Kunne ikke bare denne kvelden ha vert fin? Kunne jeg ikke få kose meg med mat på julaften? Kunne jeg ikke glede meg over alle som er glade? Neida, det ble ikke slik..
Hvordan har din julaften vert?

En kommentar om “Hvordan skal jeg holde ut?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..