Hjelp, juleaften

Hode surrer, hele meg er så ekstremt trøtt. Å sovne sent og våkne i 6 tider, hver dag, tærer på meg.

Nå er juleaften her. En dag som jeg alltid elsket før, men som nå inneholder for mye stress til å bli gøy. Besøk, folk, MAT, julekjole… Alt det og mer til er ting jeg gruer meg til. Jeg vil ikke feire, men jeg skal. Jeg skal gjøre det for familien min som jeg er så glad i. Jeg skal prøve å kose meg, virkelig!

GOD JUL!

7 kommentarer om “Hjelp, juleaften

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..