Jeg klarer ikke mer

Jeg klarer ikke mer. Denne jula, ja, alt er bare så ufattelig vanskelig.

Jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg, bare en liten diskusjon tapper meg for de få kreftene jeg har. Ting som å pusse tennene, lese, snakke, vere sammen med folk, alt det og mye mer er slitsom. Jeg er så lei, jeg vil klare julen hjemme, men jeg vet ikke om det går. Jeg er så sliten og lei av alt : depresjon, angst, mat, selvskading, selmordstanker (som er alt for store nå)…

2 kommentarer om “Jeg klarer ikke mer

  1. Du skal klare dette, jentami! Vet det er utrolig lett og si, og vanskelig og gjøre, men det eneste som hjelper deg er å prøve og tenke positivt. Prøv så godt du kan, innerst inne har du nemlig en vilje av stål! God jul vennen, håper dagen blir super ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..