Flash back

I går kveld skulle vi gå over veien nede i Puerto Rico. Midt i et uoversiktlig kryss bestemte vi oss for å gå, jeg veldig skeptisk på grunn av påkjørselen for 3 år siden.

Mamma, Natalie og Leah gikk over veien. Vi ventet på en bil som kom forbi før Tobias bestemte seg for å gå. En svart bil sto parkert langs veien der, og akkurat da Tobias gikk ut i veien begynte den å rygge. Den var rett ved å kjøre over Tobias da sjåføren så han, og han stoppet rett før han traff. Jeg ble livredd. Så for meg hele bilulykket min i detalj, Hanna som ropte, bilen som kom fort, og jeg som fikk helt sjokk. Etterpå så jeg for meg alt som kunne ha skjedd med Tobias. Tårene mine begynte å trille. Jeg ble kvalm, og hele meg skalv. Klarte nesten ikke å puste, og pappa måtte støtte meg så jeg ikke kolapset.

Det var en kjempe ekkel opplevelse. Hele kvelden gikk før jeg følte meg noe lunde avslappet igjen, det gikk jo bra, men jeg reagerte veldig sterkt.

2 kommentarer om “Flash back

  1. vilblifrisk: jeg ble overkjørt over den høyre foten min. Det tok veldig lag tid før noen fant ut hva som var galt, men jeg fikk en kronisk smertesykdom(CRPS). Så jeg har veldig mye smerter, spesielt nå som det er kaldt ute..

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..