Falsk vs ekte

Jeg må skrive mer om det positive, men det er jo ingenting som er kjekt eller positivt, selv om jeg later som det er det.

Jeg kan skrive om hvordan jeg takler dette; jeg gjør ikke det. Jeg takler det ikke, noe som er grunnen til at jeg har vært innlagt i nesten et halvt år.

Det er tips jeg får for å gjøre bloggen mer positiv. Men da blir det ikke meg, da blir det bare den falske Maria. Så jeg fortsetter slik som jeg har gjort. Skjer det noe som jeg opplever som positiv skal jeg prøve å skrive om det. Finner jeg måter å takle ting på, kan jeg skrive om det.

Nå er jeg bare så utrolig langt nede. Finner dessverre ingen positive ting, og ingen overlevelses strategier. Alt er svart, svart å utrolig vanskelig.

3 kommentarer om “Falsk vs ekte

  1. Noe er vel positivt?? En familie og venner som er glad i deg? Det at du ikke står alene om å være syk… Du får hjelp?? Ikke sett så høye mål. Bittesmå gleder kan være en positiv hendelse. Et smil, et hei, en klem:p Når dagene er skikkelig dritt hjelper det faktisk å gjøre så små enkle, gleder til noe stort…

    Liker

  2. Kjære, vakre Maria <3<3<3 håper foten din er bedre nå når du er i varmen. Jeg tenker på deg hele tiden Maria og forstår at du har det tøft men du må bare kjempe, fordi du skal bli frisk, vennen min.
    Du må huske at vi er mange som er kjempe glad i deg og som støtter deg, prøv om du kan tenke på det når alt blir så tungt og vanskelig. Kos deg og husk at jeg er utrulig glad i deg Maria <3<3<3
    Sender ein go klem til deg Maria<3

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..