Angst og slikt

Hvordan takle angst når den komme høyt oppe i lufta. Jeg må bare holde den igjen, tvinge meg til å smile, tvinge meg til å fortsette.

Nå har vi vert på flyet i over 6 timer, og det er over 1 time igjen.. Kjenner at jeg savner å ha en trygg ramme rundt meg, rammen som var er da jeg var innlagt. Men det er deilig også, å slippe å bli passet på hele tiden. Bare jeg ikke finner på noe dumt i et vanskelig øyeblikk.

En kommentar om “Angst og slikt

  1. Du har rett innstilling, det er ett godt tegn. Skjønner at du er lei av å reise, men tenk på hvor fint du kommer til å få det i varmen. Bare du og din familie. Håper du får det supert, kommer til å bli rart på posten uten deg!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..