Skal jeg slutte å blogge?

Jeg har fått beskjed om at jeg ikke burde blogge. At jeg ikke burde legge ut innlegg om hvordan jeg egentlig har det. At jeg må skrive mer positivt. 

 

Er det ingen som forstår at da blir denne bloggen akkurat som meg. Som pynter på alt, for at andre skal bli fornøyde. Jeg trenger å få skrive det jeg føler, hvordan jeg faktisk har det. Det har vert positivt for meg å blogge. Jeg får posetive tilbakemeldinger. En annen ting er at jeg bor på en så liten plass at alle vet alt om alle, og nå tør faktisk folk å spørre hvordan jeg har det, fordi jeg er åpen om problemene mine. 

 

Hva tenker du som leser bloggen min? Burde jeg slutte, skrive om de positive sidene, eller bare vere meg selv? 

22 kommentarer om “Skal jeg slutte å blogge?

 1. Du burde ikke slutte nei! Du kan begynne og ha en blogg der du både skriver om problemene dine, har outfits og spørsmålsrunder og slikt. Eller du bare kan ha den slik du har den nå, jeg elsker virkelig bloggen din. Du skriver ufattelig bra og du får ut hva du trenger å få ut. Fuck dem som sier du skal slutte, ikke bry deg! 🙂

  Liker

 2. Du burde IKKE slutte. Men det er ditt valg sefølgelig ❤ gjør det som du føler for ikke bry deg om de andre. jeg håper ivertfall du forsetter!
  klemmer sendes ❤ håper jeg får møtt deg i Gran Canaria ❤

  Liker

 3. Visst det hjelper deg å blogge, og det er positivt for deg, så skal du så klart fortsette. Det er ditt valg, og du bestemmer hvordan du skal skrive på bloggen din. Ikke bry deg om de andre, du gjør det visst du vil ❤
  Glad i deg ❤

  Liker

 4. Kjæreste Maria, goa jenta mi. Jeg er ingen fagperson som vet hva som er best for deg men jeg tenker at dersom dette hjelper deg på veien til å bli frisk, så bør du fortsette å blogge. Det finnes flere som faktisk har blogget seg frisk. Det jeg tenker nå når du ber om hva andre mener, er at du kansje skulle skrive litt om det som er positiv. Ta vare på de positive stundene som du har og prøve å fokusere på de også. Men kansje de positive stundene som du har lett kan forsvinne når du har så masse vondt. Det jeg tenker om blogging er at vi skal få ut det som plager oss og det er lettere å skrive om det enn å snakke om det.
  Så, kjære goe, snill, vakre Maria <3<3<3 fortsett å blogge dersom det hjelper men ta også vare på det positive. Kansje det hadde vært en ide å ha litt "galgen humor"
  Ellers så vil jeg si at du skriver utrolig bra, selv om det er vondt å lese hvordan du har det.
  Jeg vil bare si at du er tøff, modig, super-sterk, snill, goe og en vakker jente som jeg er utrolig glad i <3<3<3

  Liker

 5. Kommer virkelig til å savne deg og bloggen din om du slutter!
  Det er ditt valg! Bare vær deg selv !
  Kos deg i syden forresten ! ❤

  Liker

 6. Eg syns da er flott da du gjer, du er veldig åpen om da som foregår i både håve ditt og rundt deg. Da er fint å lesa når da er sant, for eg veit noko om korleis da føles å ha da vondt og ikkje veta ka ein skal gjer for at da skal bli bedre. Da er ikkje fint, men da du gjer er fint allikavel, da er sannheten. Håpe for deg at du blir bedre, ber til Jesus for deg og alle.

  Liker

 7. Eg har ei venninda som har blogga seg frisk frå spiseforstyrrelsa! Så eg suns du skal fortsetta, eg suns da e viktig at vennene dine får ta del i koss du egentli har da. Sånn at dei alikavel føle at di kan hjelpa. Å viss du føle da hjelpe å skriva, så FOR ALL DEL fortsett! U go girl! ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..