Mislykket

I dag tar jeg juleferie, det vil si at et halvt år av skoleåret er gått. Et halvt år der jeg har vert innlagt 13 uker, og gått på skole i 4 uker. 

 

Stavanger i 3 uker

Stord i 10 uker

Haugesund 3 dager + 1 dag

 

Jeg føler meg så mislykket. Mange fag får jeg ikke karakter i, fordi jeg ikke har noe som helst karaktergrunnlag. Jeg må også godta at jeg ikke får gode karakterer i de fagene jeg får karakter i. Dette er veldig vanskelig for meg, jeg som alltid har stilt så høye krav til meg selv, Jeg som bli skuffet når jeg får en 5’er. 

 

 

 

3 kommentarer om “Mislykket

  1. Er galt og ha høye krav, men jeg kjenner meg så alt for godt igjen at jeg skal ikke snakke så høyt om akkurat det. Du får heller kjempe som en gris som flyter fra slakteriet neste halvår, jeg har troen på deg! ❤

    Liker

  2. Søte vene deg Maria, du er aldeles ikke mislykket, tull og tøys å si det. Du har vært syk og da kan du ikke være best «i klassen» når det gjelder karakterer. Det som er viktig nå er at du blir frisk og så kommer resten av seg selv. Så vakre, snille Maria, det betyr ingen verdens ting dette, du tar det igjenn senere. Nå må du bare slappe av og nyte juleferien og sudenturen.
    Jeg har troen på deg <3<3<3 kjæreste Maria, goa jenta mi. Kjempeklem fra meg <3<3<3

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..