Livet er en berg og dalbane

Gran canaria i morgen. Blir fantastisk med varme, sol og familietid. Er litt trist å resie i fra Bente, men jeg tror nok hun klarer seg uten meg den ene uken. (Okei, jeg gruer meg egentlig til syden..)

Livet går i en berg og dalbane. Den siste uken har vert tøff og vanskelig. Kanskje vil varme, og da også mindre smerter hjelpe på humøret mitt? Jeg håper det!

Fluoxetin, antidepresivaen jeg går på fungerer enda ikke. Jeg har gått på den siden begynnelsen av august, og er nå oppe i full dose. Om den ikke snart har effekt, håper jeg at jeg kanskje kan få en ny en.

Satser på at jeg får blogget litt nede på Gran Canaria, men det finner dere nå ut.

4 kommentarer om “Livet er en berg og dalbane

  1. vil bare ønske deg en kjempe bra og flott tur! Håper virkelig du får en god tur, det fortjener du virkelig vakre du! Sender deg massevis av gode og varmende tanker! Også håper jeg du kan få noe medsin som hjelper for deg! Jeg går også på den fluoxetin, men er i samme båt som deg… Lykke lykke til, du er ei vakker og unik jente!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..