La meg få bo hjemme nå

Da var jeg skriven ut i fra Stord. Kjempeskummelt, men også deilig med litt mer frihet.

Jeg er redd, redd for hva alt vil bringe. Redd for hvordan de 8 dagene i utlandet skal bli. Redd for en stengt BUP nå som de er jul. Jeg håper at jeg kan slippe å vere innlagt nå. At jeg er såpass frisk at jeg holder ut, at jeg ikke bare fyker inn og ut av Haugesund.

Jeg er vel ganske redd, for ganske mye. Jeg bare håper, håper, håper at dette kan gå bra. At jeg kan få bo hjemme siste rest av første klasse på vidergående. Jeg håper jeg kan få et mer normalt liv igjen; med drill, dans, venner og skole.

En kommentar om “La meg få bo hjemme nå

  1. Kos deg i syden Maria, det går helt sikker fint<3<3<3 og kos deg i julen, du har virkelig fortjent en ferie nå <3<3<3 og du får være sammen men familien din, både i syden og i juleferien, da vet jeg at du får det bra, så bare slapp av vennen min og prøv å nyte det så godt som du kan.
    Ønsker deg og resten av gjengen en riktig flott tur og så kommer dere hjem brune og fine. Glad i deg <3<3<3 og husk å kose deg masse<3

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..