Utskrivingsmøte

Utskrivingsmøte gikk vel, ja helt elendig. Det var 8 personer der + meg. Angsten bygget seg opp, lenge før møte begynte. Jeg gruet meg skikkelig, og med god grunn. Etter 11 minutter hadde jeg fått nok. Da kjente jeg panikken komme, og jeg måtte bare springe ut. 

 

Nesten alt som ble sagt om meg de første minuttene var feil. Jeg er vist glad jeg, på dagen. De ser at jeg smiler og ler, og da er jeg glad. Det stemmer ikke, ikke i det hele tatt! 

 

Jeg skal til Gran Canaria, reiser nå på lørdag.  Kjenner at jeg gruer meg, til å vere så langt vekke. Legevakten er ikke et alternativ om jeg får det for tøft.. 

 

 

6 kommentarer om “Utskrivingsmøte

 1. Vondt du opplevde det slik Maria ❤
  Det var mykje som vart sagt som var sant. Det vart sagt du er ei kjekk jente som dei andre synest er godt å vere i samen med, du er positiv for andre å ha rundt seg og du sprer gode ting ❤ Andre liker selskapet ditt. Du må ikkje la dine tankar ødelegge det positive ❤ Du er ein ressurs og ei utruligt god jenta ❤ Og Maria, me skal kun ha det godt, varmt, koseligt, fint, og herligt i Spania ❤ Eg glede meg te ferie for oss adle Maria ❤ For det fortjener me! Du er best, me er best Maria jento vår ❤ Elsker deg, å da veit du 🙂

  Liker

 2. Du skal ikke til noe legevakt. Du skal kose deg å bli brun du. Du skal kose deg med lillesøsteren din og familien din. Du skal storkose deg, du skal bare nyte det du! Glad i deg : *

  Liker

 3. Åh, kjære deg. Jeg sender et hjerte til deg<3
  Hva gruer du deg mest til på ferie?? Det å være borte fra profesjonelle behandlere? Maten? Det å faktisk leve?
  Du skal vite at alle rundt deg. Familie og venner, vil deg bare godt!
  Jeg kan også forstå det med at alle rundt deg ser deg som en glad person. Jeg er sånn selv. Jenta som alltid smiler og ler, uansett hva. Det blir en slags maske, en overlevelsesstrategi. Kan du kjenne deg igjen i det?
  Send meg gjerne en melding eller mail og du trenger støtte, noen gode ord eller bare for å snakke litt=)
  Klem fra meg<3

  Liker

 4. vilblifrisk: Gruer meg vel egentlig til alt det du nevnte… Og ja, jeg kjenner meg veldig godt i gjen i det med at alle ser på meg som en glad og smilende jente. Det er ekstremt slitsomt.. ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..