Kom arbeidslyst, her skal du motgang finne

Såg flåklypa i går kveld, der Solan sa dette fantastiske sitatet. Uansett, sitter på skolen, skal jobbe med en filmanmeldesle. Det går tregt, hjærnen min vil ikke henge med i svingene, og jeg er sliten etter 10 minutt. 

 

Etter skolen i dag skal jeg snakke med psykologen min, før jeg og Bente skal ut å ake. I kveld skal jeg på julefest til småsøskenene mine (Natalie og Tobias)

 

Jeg har det ikke bra, verken fysisk eller psykisk. Etter at vi var på shopping i går har jeg hatt veldig store smerter i foten min. En stund i går kveld kunne jeg nesten ikke gå, og nå er hvert skritt en stor utfordring. Fint! 

4 kommentarer om “Kom arbeidslyst, her skal du motgang finne

  1. Kjæreste Maria<3<3<3, arbeidslysten og konsentrasjonen kommer etterhvert, du har så masse som du tenker på og det blir du utrulig sliten av. Det som er sikkert er at alt blir bedre, du har pågangsmot og klarer å kjempe denne kampen og jeg vet (som jeg har skrevet før) at du klarer det. det er bare så tungt og tøft når det står på, men du har heldigvis masse, masse venner og familie som støtter deg og hjelper deg når du snubler. Du skal vite at du er høyt elsket av mange, du er en vakker, snill, modig, tøff, goe jente. Kjempeklem fra meg <3<3<3

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..