dagens bekymringer

Livett går videre, selv om jeg ikke altid vil at det skal gjøre det. I går var jeg i praksis, det var mye angst knyttet opp mot det, derfor var jeg ikke sikker på om det kom til å bli. Men jeg gikk, og jeg gjennomførte. 

 

I dag er det beryktede utskrivingsmøte, datoen som jeg har vert redd for i over en måned. 12.12.12! Jeg er så redd for hvordan det bli, inn og ut av Haugesund? Det er virkelig ikke noe jeg har så store ønsker om. 

 

I dag skal jeg ta norsk prøve. Jeg husker ingenting av det jeg har lest, men om jeg ikke tar den i dag får jeg ikke karakter i norsk muntlig..

5 kommentarer om “dagens bekymringer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..