Angst..

Angst, angst, angst. Jeg har så ekstremt mye angst for tiden. Nå kommer det bare ut av det blå, jeg kan få angstanfall helt uten at det har en forklaring. Det var jo fint at jeg skulle få noe mer å slite med, nå som det bare var litt i fra før…

 

Jeg tror angsten er knyttet veldig opp mot alt som er usikkert. Jeg vet ikke hvordan ting bli etter jul, noe som stresser meg veldig. Jeg tror ikke jeg er klar til å vere hjemme, eller jeg vet at jeg ikke er det. Når hver helg ender elendig, og jeg atpåtil må bli innlagt i Haugesund, da er jeg ikke frisk nok. Det blir bare en stor belastning for meg, og en stor belastning for familien min om jeg er hjemme. 

 

3 kommentarer om “Angst..

  1. Lett og si, vanskelig og gjøre, jeg vet. Eneste som hjelper for angsten er på en måte og si at du er tøffere og sterkere enn den, og bare jobbe seg oppover sånn. Vanskelig og gjøre, jeg vet. Sitter i samme båt, vennen. Du og jeg skal klare dette, akkurat som vi skal klare alt annet her på jorden! 🙂 Glad i deg, solstrålami ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..