Livet jeg vil leve

Jeg savner å kunne leve et normalt liv. Å leve et liv der jeg ikke blir sliten av ansolutt alt. Jeg savner å gå på skole, uten at det blir en stor belastnig. Jeg savner å vere med venner uten å måtte hvile i mange timer etterpå.

Jeg skulle ønske ting ble slik som de var før. Jeg hadde det fint, jeg hadde mange venner og en haug med fritisdaktiviteter. Jeg fant glede i små ting, ting som jeg ikke en gang orker begynne på nå.

Om jeg kommer inn på kulturskolen skal jeg begynne på dans igjen. Det får heller våge seg at jeg kanskje ikke kan gå på foten dagene etter dansetreningene. Dans er noe av det som har gitt meg glede før, jeg får bruke kroppen min, jeg får bevege meg etter musikk.

Jeg savner å vere sammen med familien min, 5 dager i uken er jeg borte fra dem. Men jeg klarer ikke å vere hjemme, det sliter så utrolig mye på meg. Jeg er helt utslitt etter helgen, jeg trenger en hel uke på å bygge meg opp før neste helg kommer.

Nå er det snart sydentur. Følelsene rundt turen er ekstremt blandet. Jeg vil, og jeg vil ikke. Jeg har det ikke noe bedre, for de som lurte på det. Ting er veldig vanskelige, jeg tror egentlig ikke jeg kommer til å bli skriven ut på en stund. Da ender jeg bare opp i Haugesund, noe jeg ikke vil.

2 kommentarer om “Livet jeg vil leve

  1. Kjæreste Maria, goa jenta mi<3<3<3 jeg forstår at du har det tøft men dette kommer til å gå bra. Det er bare så tøft når det står på, men du kommer til å vinne denne kampen som du kjemper. Det vet jeg og jeg har så store tro på deg, vennen min. Du må ta vare på de positive stundene og huske at vi er mange som er så utrolig glad i deg Maria <3<3<3 Jeg håper at du får mange fine stunder sammen med familien din i syden. Du er i tankene mine hele tiden Maria <3<3<3 kjempeklem fra meg ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..