Snart helg

Jeg er så redd, redd for hva helgen vil bringe. Redd for om den vil bli helt forferdelig, redd for at det skal gå slik som det pleier å gå. Neste helg skal jeg til Gran Canaria, jeg skal på ferie. Jeg kvir meg, jeg gleder meg. 

 

I går kom endelig Siw Merete tilbake på jobb, jeg fikk snakket med hun, og jeg snakker med legen. Livet mitt er helt ekstremt kaotisk, jeg vet ikke lenger hva jeg vil. Jeg vet ikke om jeg vil bli frisk, samtidig som det er det største ønsket jeg har. 

 

Nå skal jeg snart hjem. Hjem til familien min som jeg er veldig glad i, hjem til vennene mine. Vi skal bake ferdig pepperkakedeigen vår på skolen, og spise grøt. Jeg, Håvard og Bente. 

6 kommentarer om “Snart helg

  1. Kjæreste Maria jenta mi <3<3<3 du skal bli frisk og du vil helt sikker bli frisk men det blir tankekaos når du tenker på det. Det vil gå bra dette Maria, du må bare ta tiden til hjelp og til slutt vil du vinne denne tøffe kampen. Du vil fortsatt ha rett på og få hjelp selv om du skrives ut. Prøv å ikke tenke for mye på det, prøv å tenke på noe som du synst er gøy og på de som venter på deg og er kjempe glad i deg. <3<3<3 Vi er mange som venter på deg kjære, søte, snille vakre Maria jenta mi. Kjempemasse glad i deg Maria <3<3<3

    Liker

  2. Du vil bli frisk, du er bare redd. Redd for hva som vil skje etterpå, søte deg! Og i helgen skal du få det super fint. Og Gran Canaria også, du må bare «ville» det selv! Husk at jeg er her for deg, uansett når. Mobilen min er alltid med meg og mobilen min er allitd tilgjengelig for deg, vennenmin! ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..