Tankekaos..

Sov vel fra rundt halv 2 i natt til hall 6 i dag morges. Jeg kan ikke si at jeg sover veldig bra, men jeg nekter å begynne med sovetabelett igjen! 

 

Kvelden i går var vanskelig, og det spiller jo med til at jeg ikke klarer å sovne. Jeg er kjempe lei av å vere her, men er også veldig redd for neste uke. Da skal jeg skrivest ut, og jeg har det ikke bra. Jeg vil ikke ende i Haugesund, jeg vil ikke bli akkut innlagt. 1 akutt innleggelse er nok, det vet jeg alt om. Sist jeg ble skriven ut hadde jeg det bedre, men da gikk det bare en uke før jeg var dårligere en jeg noen gang har vert. 

 

Hode mitt er bare et stort tankekaos, jeg vet ikke hva jeg vil. Jeg er bare så lei av alt, alt og inngenting. 

 

 

4 kommentarer om “Tankekaos..

  1. Du veit at da e ei lito prinsessa som trenge daddo si, Maia si her heima ❤ Ho snakks om deg rett so sida ev:-) Me e gla i deg Maria<3 Ta vare på dei positive tankane ❤

    Liker

  2. hvis du vill, så kan du ta kontakt med meg. har vert i en lignende sitvasjon før, men livet går videre, og sår gror. om du ser fremover, så blir ting bedre, og fortsett med å nyte de små gledene som dukker opp i livet! Eg har taushetsplikt via Røde Kors, og du får tak i meg på Epost, for alternativ kommunikasjon som ek. skype, facebook etc. får virkelig håpe det snur seg for deg! Ingen fortjener å ha det sånn som dette!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..