Dårlig konsentrasjon, i dag også

Jeg savner noen som virkelig ser meg. Som har tro på meg, men ikke bare vil ha meg vekk. Som leser det jeg ikke klarer å sette ord på, som ser den siden av meg som jeg helst ikke vil snakke om. 

 

Nå er jeg på skolen på bremnes, vi har matte, jeg sitter på facebook. Jeg klarer ikke å konsentrere meg, jeg blir bare sittende å se ut i luften. I går var i jeg i praksis, det er også grunnen til at det ikke kom noen oppdateringer da. Vi har jo ikke internett oppe på posten. 

 

Senere i dag skal vi på aketur/lavotur. Jeg kjenner det skal bli godt å komme seg ut, få gjøre noe litt annerledes. Jeg og Bente sang foresten singstar i går, det var koselig. 

 

 

4 kommentarer om “Dårlig konsentrasjon, i dag også

  1. Kjæreste Maria jenta mi <3<3<3 du er i tankene mine hele tiden og jeg forstår at du har det tøft. Du gjennomgår en tøff kamp med sykdom og systemet som hjelper deg. Det kommer nok både ned- og oppturer en tid enda men prøv å nyte oppturene og tenke på det som er positivt. Du er en utrolig modig, tøff og sterk jente Maria. Vi er mange, både venner av deg og familien din som støtter deg i denne tøffe prosessen som du gjennomgår. Vi har stor tro på deg og heier på deg, gode, vakre og snille Maria. Kjempemasse glad i deg <3<3<3

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..