Spiseforstyrrelsens monster

Jeg fikk et spørsmål om jeg kunne skrive noe om «monsteret» oppi hodet, av den ene bestevenninnen min. Monsteret som mange med spiseforstyrrelser har, som sier hva du kan spise, og hvordan du ser ut. Hun skulle bruke det til et prosjekt på skolen, men jeg skriver nå litt om det her også jeg.

 

Hver morgon, hver time og alle de gangene jeg ser et speil; alle de gangene speiler jeg meg, og alle de gangene synker hjertet i brystet mitt. Hver gang kommer angsten, og kvalmen bygger seg opp inni meg. Jeg får beskjed at jeg ikke er fin nok og at jeg er feit. 

 

Det er tankene som blir forandret når du får en spiseforstyrrelse. Tankene om deg selv, om hvordan du ser ut, at du ikke er god nok og at du veier alt for mye. Når jeg er sulten får jeg klar bekjsed i fra mosteret i hode, jeg trenger ikke mat. Jeg er feit, stor og stygg. Om jeg spiser nå, legger jeg bare på meg. 

 

 

Dagene mine gikk stort sett ut på å holde meg borte fra mat. Jeg hadde ikke behov for det, og jeg fikk klar beskjed om å ikke spise. Nå som jeg er innlagt må jeg spise, tankene er der fortsatt; like mye om ikke mer. 

8 kommentarer om “Spiseforstyrrelsens monster

  1. Kjære, søte, vakre Maria, du skal bli frisk og monsteret vil forsvinne, det er jeg sikker på. Skissen som du har lagt ut viser et monster i speilet men skyggen på veggen viser den virkelige personen. Du er flott sånn som du er <3<3<3 og du vil til slutt seire i denn tøffe kampen din. Vi er mange, mange som støtter deg og som er uendelig glad i deg Maria <3<3<3 STÅ på ❤

    Liker

  2. Du e så fin Maria!!!!!!! Håpe du blir frisk snart!! Håpehåpehåpe virkelig! Du e så flink, og sjøl om du kanskje ikkje merke forbedringa no så kjeme da te å bli bedre!! Berre stå på!! Detta ska du klara! Lykke te vidare, du e supersterk! Ønske deg ei fin juletid, håpe du får mulighet til å nyta den litt<3

    Liker

  3. Synst det er skummelt at jeg kjenner meg så alt, ALT for godt igjen! Vi skal klare og drepe monsteret, du og jeg. Du er nydelig, du er perfekt. Du er en mangen ser opp til, du er sterk, søta!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..