Stor og stygg

I går ble jeg skikkelig dårlig, dårligere en jeg pleier. Jeg får så sterke reaksjoner på hvordan jeg ser ut nå. Jeg blir kvalm av speilbilde mitt, jeg vil fornekte tallet som kom opp sist jeg veide meg.

Flere av de inne på Stord skjønner ingen ting. De snakker om matlyst, og at det er vanlig og ikke like mat i perioder. Jeg liker jo mat, jeg har matlyst. Jeg har bare et så ufattelig dårlig selvbilde, jeg liker ikke meg selv.

Jeg tror ikke at jeg blir frisk av å spise mer, av å legge på meg. Til nå har det bare gjort meg verre..

3 kommentarer om “Stor og stygg

  1. Kjæreste Maria, du vakker sånn som du er og du er ikke stor. Du er ikke frisk ennå derfor ser du et speilbilde som ikke stemmer. Du er en flott, nydelig jente ❤ ❤ ❤ Du kjemper en tøff kamp som du til slutt vinner. Så STÅ på jenta mi, dette skal gå bra og ikke glem at det er mange som støtter deg. Masse glad ideg Maria <3<3<3

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..