Mitt juleønske

Jeg er så ufattelig lei av å vere syk. Dagen idag var helt grei, helt til den ikke var det lenger.

Tanker om mat, selvskading og selvmord står sterkt i hodet mitt. Jeg vil bare bli frisk. Kunne jeg fått oppfylt et juleønske hadde det vert det, å kunne slippe desse tankene, å bli frisk.

Nå skal jeg prøve å kose meg resten av kvelden. Nyte den første dagen i advent, og kose meg samen med mamma.

7 kommentarer om “Mitt juleønske

 1. Huff, ja, hadde det gått an, hadde det blitt bedre for mange. Men det å bli frisk er jo ikke umulig, du kan bli frisk, det tar dessverre bare tid. Håper kvelden din blir så bra den kan bli!

  Liker

 2. Heh, så akkurat en skrivefeil, det jeg mente var at om det hadde gått an å få et juleønske og bli frisk, så er det nok mange som ville hatt det juleønske og bli frisk de og 🙂

  Liker

 3. Kjæreste Maria, du blir frisk, tro meg. Det kommer nok litt nedturer enda men ta godt vare på oppturene, søte, goe Maria jenta mi<3<3<3 Du er på goe vei til å bli frisk. Jeg og mange andre støtter deg i kampen du kjemper og vi er så uendelig glad i deg <3<3<3 Jeg har stor tro på deg og du klarer dette ❤ ❤ ❤ Vi vil alle at du skal bli frisk og det blir du. Jeg bare vet det ❤ ❤ ❤ STÅ PÅ, klem fra meg ❤ ❤ ❤

  Liker

 4. Du og jeg skal klare dette, du er sterk – men sammen er vi sterkere. Du og jeg skal gå gjennom oppturer og nedturer sammen, og en dag blir du frisk. Det kan jeg låve deg – om du har den rette instillingen. Jeg er her for deg – Dag og natt om du vil prate med meg, det håper jeg du vet. Er blitt utrolig glad i deg, lille solstråle! ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..