Etter jul, hva da?

Alle snakker om at jeg skal skrives ut. Alle snakker om at jeg må forberede meg til det virkelige livet. Alle er så glade for at jeg er bedre.

 

Jeg snakket med legen på posten i går, til og med han snakker om at jeg skal skrivest ut. At jeg ikke skal tilbake til Stord etter jul. Det er jo ingen som forstår at nå er ting like vanskelig. At jeg ikke er klar for det virkelige livet, jeg er ikke det. Når jeg gjør skolearbeid detter jeg ut etter bare noen minutt, jeg blir sliten av å vere sammen med andre. 

 

Sist jeg ble skriven ut holdt jeg ut i tre uker. Nei, ikke tre uker, en. Jeg ventet på plass her i nesten to uker, og i løpet av de ukene ble jeg nesten akutt inlagt i Haugesund flere ganger. Jeg vil ikke at det skal bli slik denne gangen også, at de små fremskrittene jeg har gjort skal gå rett tilbake. 

 

Jeg klarer ikke å si alt jeg tenker på til legen min, heller ikke den ene psykologen min. Den andre psykologen min har vert syk denne uken, håper hun er frisk neste uke. Hun klarer kanskje å sortere litt i alle desse vanskelige tankene for meg. 

 

2 kommentarer om “Etter jul, hva da?

  1. Sometimes the shadows in life covers the sun and makes us forget what the sunlight looks like. But remember, the sun never completely dissapear, it’s right there, behind the shadows we have to conquer. So keep fighting, and you will feel the joy and warmth of the sun again!! I promise

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..