Det ble ikke slik jeg ville det skulle bli

Jeg hadde en veldig dårlig dag i går. Mamma kom til meg, vi skulle på trening. Men ting ble ikke slik, jeg ble veldig dårlig. Jeg fikk elendig samvittighet, jeg ville jo ikke såre mamma. Hun oppdaget blod på dynetrekket mitt, og det nye kuttet på armen ble oppdaget. 

 

Jeg ville ikke at det skulle bli slik, jeg hater det. Unnskyld Mamma, jeg er glad i deg ❤

5 kommentarer om “Det ble ikke slik jeg ville det skulle bli

  1. Høres utrolig dumt ut > Men det handler om å finne den indre «styrken» på en måte. Jeg vet du har den, og jeg og du skal klare dette, søta! 🙂

    Liker

  2. Søte, vakre goe Maria, du må prøva å finne fram styrken som du har ❤ <3<3, jeg vet at du har den og jeg vet at du klarer det. Det er så mange som støtter deg i denne kampen, så STÅ på, jeg har stooor tro på deg, jenta mi, klem <3<3<3

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..