Tilbakefall?

Jeg er så lei av alt. Nå er ting like ille som de var i utgangspunktet, og jeg føler ikke lenger på den lille lettelsen. Den lille lettelsen som viste at ting kanskje kunne bli bedre.

 

Den 12 desember skal jeg ha utskrivingsmøte, jeg skal uansett skrivest ut. Om jeg skal tilbake etter sydenturen og jul, ja det kommer an på hvordan jeg har det da. Jeg vil helst ikke vere her lenger, jeg vil vere hjemme med familien min. Hver helg er en prøvelse, så jeg vil egentlig ikke vere hjemme heller. Jeg vil bare bli frisk jeg, da kan jeg vere hjemme. Da kan jeg være med på ting uten å bli så sliten. Jeg gleder meg til jeg skal få det slik igjen. 

 

Nå jobber jeg frem mot en norsk, og en engelsk prøve. Konsentrasjonen er helt borte, og jeg klarer bare å lese litt før jeg detter helt bort. 

6 kommentarer om “Tilbakefall?

 1. Krysser fingrene mine for deg søta, nå fortjener du virkelig motivasjon og mot til å bli frisk & at det går din vei!
  Heier på deg! ❤

  Liker

 2. Kjæreste Maria, dette går bra, du er så utrolig sterk, mye sterkere enn du aner, men det kommer nok opp og nedturer en tid enda, men du er på rett vei og jeg er så utrolig stolt av deg og så uendelig glad i deg ❤ ❤ ❤
  Så ikke mist motet jenta mi, du kjemper en tøff kamp som du til slutt vinner og jeg HEIER masse på deg ❤ ❤ ❤

  Liker

 3. Håper du får en fin jul og koser deg så godt som du klarer Maria, tenke på deg og ønske deg alt godt! hilsen din slektning og nåværende nabo Cristian=) ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..