Vekt – angst – selvskading

Dagen i går var vanskelig, uten at jeg kan sette ord på grunnen til det. Jeg begynte å tenke på ulykken som jeg var i for snart tre år siden. Det er vanskelig for meg og tenke på det, og tårene presser på samtidig som angsten bygger seg opp. 

 

Dagen i dag skulle også bli ødelagt, ikke av meg selv men av de som jobber her. Jeg måtte veie meg, noe som jeg hater. Jeg hadde gått opp, såklart. Den nye kosplanen, så nå vil jeg ikke mer. Jeg vil ikke spise, men jeg vet at jeg må. Det er så forferdelig.

 

Selvskadingen går det heller ikke så bra med. Jeg har klart å holde meg borte fra armene i noen uker, det er i vertfall positivt. 

6 kommentarer om “Vekt – angst – selvskading

  1. Kjære goe Maria, jeg forstår at dette er vanskelig, men STÅ på for det går bedre etter hvert ❤ <3<3 Du er så utrolig sterk og tøff, jenta mi<3 ❤ ❤ Tenker masse på deg og er veldig glad i deg ❤ ❤ ❤

    Liker

  2. Tenk at du nå er et steg nærmere å komme deg ut av helvette og inn til et liv du kan glede deg over. Denne tanken hjelper meg mange ganger i løpet av ein dag! Du klare detta, Maria! Ver sterk og vis at ingenting kan stoppa deg for å komma der du vil! ❤ Me snakkast snart ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..