Ubeskrivelig vanskelig..

Denne helgen har vert helt forferdelig når det kommer til mat. Hver morgen gir jeg meg selv et løfte, et løfte om å spise hva jeg vil og kose meg med maten. Dette går fint ca halve dagen, så kommer angsten, angeren, kvalmen og skjelvingen. Jeg føler meg helt forferdelig. Jeg gir meg selv et nytt løfte, et løfte om å gå ned i vekt, spise mindre, og trene mer.

Men jeg vet jo at det ikke går, ikke når jeg er innlagt. Ikke når jeg må følge en kostplan, og når jeg blir passet på. Jeg er bare så forferdelig lei, så lei av å hate kroppen min. Så lei av å ville bli frisk, samtidig som jeg er livredd for det. Det er så ufattelig vanskelig.

6 kommentarer om “Ubeskrivelig vanskelig..

  1. Søte, goe og vakre Maria, jeg forstår at du har det vondt, men dette går bra. Du er så utrulig sterk og jeg har stor tro på deg. Vi er mange som støtter deg og som er veldig, veldig glad i deg ❤ ❤ ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..