Kjole = synlige arr

Jeg hadde en fin kveld i går. Med de beste vennene mine fra 10 klasse, og Reidun. Vi spiste god mat, pinnekjøtt, riskrem og oreokake. Det var en fin kveld, men så klart det var jo så klart mange bakdeler.

Jeg spiste mye, noe som gjorde at jeg fikk elendig samvittighet. Jeg ble jo veldig sliten, for jeg hadde mye besøk. Det var fint, men samtidig veldig slitende.

Men jeg gikk faktisk i kjole, og med de mener jeg kjole uten armer. Og da viser arrene mine, arrene som jeg egentlig vil skjule. Men det var jo bare nære venner av meg, og det var ingen som påpekte det engang.

Nå skal jeg sikkert bake litt mer julekjeks. Senere idag kommer nok litt bilder fra kvelden igår.

4 kommentarer om “Kjole = synlige arr

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..