Jeg har det ikke bra!

Jeg har det bra / jeg har det ikke bra
Jeg er lei / jeg er ikke lei
Jeg synest det er fint å vere hjemme / jeg savner Stord
Jeg spiser og koser meg / jeg skjelver og får angst anfall

Jeg er så lei av å ha det slik. Jeg prøver å kose meg, men jeg får det ikke til. Jeg har det litt bedre, men jeg er sliten. Jeg synest det er fint å vere hjemme, men samtidig så savner jeg tryggheten på stord.

Jeg spiser, jeg spiser og spiser. Jeg hater det, men jeg tenker at ting kansje blir bedre da. Det har ikke funket enda, og jeg tviler på at det vil hjelpe noe særlig. Jeg hater dette, men jeg må jo bare holde ut. Jeg har jo sett at ting har blitt litt bedre, så jeg har lovet meg selv å ikke gi opp. Men det er vanskelig, det er veldig vanskelig.

Nå skal jeg være sammen med to av de beste vennene mine, de som jeg egentlig flyttet bort med i vår. Det skal bli fint å se de igjen, jeg savner de veldig..

4 kommentarer om “Jeg har det ikke bra!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..