Bake kake søte

Nå skal vi snart bake på skolen. Vi skal bake kakemenn. Det blir koselig, så skal vi høre på julemusikkk. 

 

Senere idag skal jeg hjem, hjem for helgen. Det skal bli godt å se igjen lillesøteren min på 1,5 år, og de andre søskenene mine såklart. Jeg har det ikke spesielt bra, jeg er kjempe sliten og lei. Men ikke misforstå, jeg har det litt bedre, men jeg har det fremdeles på langt nær bra. 

 

9 kommentarer om “Bake kake søte

 1. Kos deg Maria mi med kakebaking ❤ Håpar du sparer litt til oss her heima som eeeelsker kakene du lage 🙂 Du har ein lang veg i gjenn Maria, da veit me. Men så lenge det går i rett retning så er det så mykje lettare for deg å gå den lange vegen. Huska at me er så mangen som vil gå den i samen med deg ❤ Gla i deg jento mi! Håpar du får ei fin helg med oss her heima! Me gleder oss ❤

  Liker

 2. Kos deg med julemusikk og kakebaking Maria ❤ Det er lov å være sliten, du har hatt en tøff tid no, håper du finner roen og slapper av i helgen ❤ Nå er du på rett vei, dette går bra, jeg har stor stor på deg, gode, snille, vakre Maria ❤ og det er mange som støtter deg og er kjempe-masse glad i deg. Lykke til videre ❤ ❤ ❤ klem

  Liker

 3. Hei Maria, jeg har lest gjennom hele bloggen din nå og ser at du må ha et vanskelig liv, men at du også har noen lyse seder. Jeg har anoreksi/spiseforstyrrelse selv, og har nettop blitt tatt inn av leger og får ikke lov til å trene, ha gym, gå mye på skolen og jeg må gå på en kostplan med veldig mye mat og fett. Og jeg går hele tiden rundt å er kvalm og stappmett:( ingen ting smaker noe godt. Noen ganger vil jeg gå opp i vekt og ser at jeg er altfor tynn, mens andre ganger ofte på kvelden får jeg såkalde anfall hvor jeg bare skriker, gråter eller føler meg totalt misslykket. Og det virker som om du har noe av det samme og har hadde en god stund lenger enn meg. Men er det noe som har funket for deg, har du noen tips mot anfallene?
  Ps:det har hjulpet meg masse å lese bloggen dn og vite at du ikke er den eneste:) så tusen takk for det!:)

  Liker

 4. Anonym: Så bra at det har hjulpet å lese bloggen min, det er veldig kjekt å lese:) Jeg har vel kansje noen tips, om du har facebook kan du sende meg en melding der? Jeg heter i så tilfelle Maria Solås

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..