Innlagt uke 7+3

Jeg begynner å bli ganske lei av å vere innlagt nå. Jeg har vert innlagt 7+3 uker, det er 10 uker tilsammens! Noe som tilsvarer ca 2,5 måned. Jeg begynner å kjenne på det at jeg vil ha mitt gamle liv tilbake, og ikke minst få vere hjemme med familien min. 

 

I dag skal jeg på drill for første gang på 3 uker, og jeg kjenner at det skal bli kjempe deilig. De siste to ukene har jeg vert en litt for stor fare for meg selv til å kunne gå. Men nå får jeg lov, for nå har jeg faktisk ikke tenkt å stikke av. Jeg er veldig ærlig når noen spør meg om jeg bør få lov til å gå, så når jeg sier at jeg ikke kommer til å stikke av idag stoler de på meg. Heldigvis! 

 


(thihi, kjempegammelt. Fra en drillkonkuranse)

 

Neste uke skal jeg på skolen min på mandag, og på tirsdag skal jeg på praksisplassen min. Så jeg skal begynne å få tilbake litt av de vanlige tingene som jeg gjorde før. Jeg fikk foresten en nydelig bukket med roser fra praksisplassen min sist torsdag, det var veldig koselig. Nå skal jeg gjøre litt skolearbeid, flink? Ja, veldig. 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..