Skolemøte er over!

Da var skolemøte overstått, og en ny dag er begynt. Skolemøte var skummelt, jeg var redd for utfallet og for hva som kom til å bli sagt. Heldigvis for meg har jeg en psykolog som har hørt på hva jeg har sagt, og hun fikk til et utfall som jeg er veldig fornøyd med. 

 

Jeg slipper å ta dette året over 2 år. Om jeg klarer å jobbe litt, og om jeg klarer å ta igjen praksisen jeg ikke har vert på. Men jeg er veldig motivert, så jeg tror det kommer til å gå. Det blir nok veldig tøft og veldig vanskelig, men jeg vil klare det. 

 

Nå sitter jeg å hører på julemusikk, og lengter hjem. Jeg har det litt bedre, jeg føler meg faktisk litt bedre. Så jeg håper jo at det vil vare, og at jeg nå kansje er på bedringens vei. Det er skummelt, men samtidig veldig deilig. Jeg er innstilt på å reise til syden i desember, noe jeg ikke har helt klart å sett for meg før. Så ja, jeg føler meg litt bedre. 

 

 

22 kommentarer om “Skolemøte er over!

 1. Så bra Maria at du føler deg bedre ❤ ❤ <3, det var så godt å lese dette, eg blei så glad. Du er jo ei tøff, modig jente og du klarer dette. Så fortsatt masse lykke til ❤ eg er kjempeglad i deg ❤ ❤ ❤

  Liker

 2. Hei! Jeg tror jeg har deprisjoner. Jeg har hatt selvmordstanker, gråter av og til når jeg har lagt meg, er oftse ur og irriter selv om jeg ikke var det før. Men jeg kan også ha stunder der jeg er glad og ikke har det som dette. Men det er mest når jeg er med venner eller ikke er hjemme. Har jeg deprisjoner eller der det bare noe jeg inbiller meg??
  Kanskje litt frekt å spør når du har egne problemer å takle, men hadde blitt evig glad ofr svar ❤
  Det er kjempe bra at du føler deg bedre ❤

  Liker

 3. Eg gleder meg i samen med deg Maria at du føler deg litt bedre ❤ Eg håpar det kjem til å verte litt og litt betre for kvar dag Maria ❤ Husk at det er i motbakke det går oppover. Eg håpar ein dag du kan dansa og jubla og gleda deg ❤ Synga lovsongar og gleda deg i at du er ein av Guds unike og vakre skapningar! Høgt, høgt elska Maria ❤

  Liker

 4. trur du kan bli ei stor og flott jente, ei veldig flott jente. Tipper du kommer til og bli noko stort. Tipper du blir eit forbilde for mange. DU må berre ikkje tenke på alle rundt deg. Det vil alltid finnes ei jente som er bedre enn deg. Men DU, DU er perfekt akuratt sånn du er. Ingen kan vere som deg, du er unik. Du er den eineste og den beste som er god i og vere deg. Du er kansje ein av dei sterkeste personene i verdens. Kansje ikkje fysisk. Men inni deg.. Du er ein av dei vakraste jentene , både inni og utanpå. Du må berre fokusere på det positive. Du har ein FIN kropp, akuratt som den er. Feit? langt ifra. Uansett, om du HADDE VERT det så hadde ikkje det vore eit stort problem. Må no få låv til og kose seg. Og ete mat, uten og tenke at dy blir feit. Eg eter så mykje eg vil. Eg trener aldri og er aldri ute med venner utenom skule. Eg sitter berre heime aleine. Eg har masse venner som venter på meg der ute. Eg er IKKJE tynn, det veit eg. Men eg bryr meg ikkje. Eg har den kroppen eg har, og den er fin. Håper du får det og har det bra! Eg heier på deg.

  Liker

 5. Du er så utrulig sterke Maria! Stå på! Du klare detta, og du komme te å bli friske igjen ❤ Ber for deg kvar kveld ❤ Me savne deg her på Tryggheim å e veldig glade i deg ❤

  Liker

 6. Anonym: Hei! det er veldig vanskelig å svare på over Internett. Men jeg vil anbefale deg å snakke med helsesøster på skolen. Der er ingen problem for små, og ingen for store! Det var der jeg begynte å snakke med noen, uansett så håper jeg du snakker med noen om det ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..