Mat – Skole – Besøk

Kostplanen er satt opp; den inneholder mye mat, mange kalorier men også mestringsfølelse. Jeg spiste nesten alt jeg skulle i går, kanskje ikke nok til middag men alikevel mer. 

 

Jeg hadde faktisk en ganske grei dag i går, tro det eller ei. Jeg følte at jeg hadde litt overskudd, og jeg inviterte faktisk en god vennine på besøk. Det er første gang på mange månder at jeg har tatt initiativ til å få besøk. Så nå er jeg faktisk litt stolt. 

 

Jeg gruer meg skikkelig til skolemøte senere i dag, og føler at hele framtiden min ligger i det. Vi skal finne ut hvordan resten av skoleåret blir, hva fag jeg skal ta og når jeg skal begynne på skolen igjen. Så ønsk meg lykke til, jeg tror jeg trenger det. 

7 kommentarer om “Mat – Skole – Besøk

  1. Lykke , lykke til Maria med møtet i dag ❤ Men enda meir lykke til med kvar einaste dag, kvar veke og kvart år ❤ Ynskjer og ber om at kvar ein dag må bli god. Kvar ein dag mestring, kvar ein dag tulla inn med gode opplevelsar. Om du tar året over to år, eit år, ti år, det er ikkje det som betyr noko. Det som betyr noko er at du har det fint i samen med dei du møter der du er og at du har det godt inni deg skjøl, du vakre, gode og snille Maria ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..