Ny kostplan

Helgen er over, og jeg er tilbake på Stord. Det har vert en helg med oppturer, nedturer, tunge og fine stunder. Det har vert en tung helg, samtidig som jeg har fått gjort mye. Jeg vet ikke om jeg burde ha vert i Haugesund, eller om det var rett at jeg var hjemme. La oss håpe og tro at det var rett at jeg var hjemme med familien min. Jeg lagde foresten nordlandskaker sammen med Mamma og Natalie, se så flinke vi var: 

 

 

  

Jeg har snakket med begge psykologene mine i dag, og jeg har fått sortert litt tanker. Dagen var egentlig helt grei, helt til jeg kom opp til lunch. Der får jeg beskjed om at en ny kostliste skal settes opp senere idag, en ny kostplan som innholder mye mat! Jeg gruer meg, og går nå rundt med en stor klump i magen. Heldigvis skal jeg på trening senere idag, så får vi håpe at humøret bedrer seg litt da. 

 

Nå må jeg som vanlig jobbe litt med skolearbeid, skal foresten vere samarbeidsmøte med skolen i morgen.. Skal skrive hvordan det gikk når det er over, og når jeg har internett.

 

 

10 kommentarer om “Ny kostplan

  1. Så bra Maria at du har hatt noen fine stunder denne helgen, ta vare på de fine stundene. Bra at du har kost deg litt, alt er bedre enn ingenting. Koselig og fint bilde av deg når du baker. Dette går bra til slutt, du er en sterk, tøff og goe jente og me er mange rundt deg som støtter deg i denne kampen din. Jeg har tro på deg <3, det går bra og du kommer ut av dette styrket. STÅ PÅ ❤ ❤ ❤ jeg er veldig masse glad i deg Maria ❤ ❤ ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..